diumenge, 27 de novembre del 2011

Cantonigròs - Santuari de Cabrera

Pont de la Rotllada - Santuari de Cabrera

Itinerari interessant que ens porta fins al Santuari de Cabrera, situat sobre les cingleres de la serra del seu nom amb vistes formidables. La distància no arriba als 9 km anada i tornada i el desnivell d'uns 400 m. aproximadament.


 


Es comença a caminar des del Pont de la Rotllada, passant gairebé pel costat de Casselles i es van seguint les marques blaves. Fins a la Casselles el camí és molt bo, hi poden passar vehicles, després el camí està una mica desfet a causa dels reguerots que es fan en temps de pluges. Passarem també per una fageda i per una bretxa feta suposadament perquè hi circuli l'aigua i la neu. Anem pujant fins arribar el Coll del Bram i des d'aquí podem pujar per  les marrades i a la tornada baixar per les escales.

A continuació ens desviem  una miqueta del camí i agafem un que esta senyalitzat amb marques vermelles i blaves. Té un pas una mica dificultós on hi ha una corda de nylon par agafar-te i de seguida es torna a trobar el mateix camí de l'anada.

Casselles i el Morral de Casselles

























El Coll del Bram

Amb el muntacàrregues pugen el menjar i el beure
Ascensió a Cabrera per les marrades

Santuari de Cabrera: Església i rectoria


Els dissabtes i diumenges a la rectoria fan dinar en un ambient rural i senzill.


Vistes  des de Cabrera

Pla del cim que condueix al vèrtex geodèsic
 
En aquest indret  havia existit l'antic castell de Cabrera


Les escales

Podem baixar de Cabrera per les escales fins al Coll del Bram. Passat l'aparcament hi trobem una cruïlla de senders, agafem el de la nostra esquerra i així farem un petit tros per un altre lloc (marques blaves i vermelles)

Pas dificultós.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada